Den Ethereum Code er et nytt program som lover utrolig fortjeneste fra handel Ethereum. Det er en svindel eller en legitim programvare som skal brukes? Finn ut i gjennomgangen.

 

Den Ethereum Code er opprettet på ideen om at Bitcoin gjort mange mennesker rike, men det er for sent å investere i BTC nå. Likevel sier systemet at du bør ikke være redd fordi det er en annen kryptovaluta som vil gjøre deg utrolig overskudd - Ethereum, garanterer programmet 10 000 dollar i uken.

Jad Baker - Jeg er skaperen av The Ethereum Code

Figuren, Jad Baker, skapte Ethereum Coden programmet. I videoen, er det nevnt gjorde han jobbet i en sveitsisk bank, LGT, i over 10 år privat. Og at han kunne som i bankmann på Lurer på om Ethereum Code er en svindel en privat bank investere pengene sine kunder med cutting-edge strategier (elsker hvordan de bruker fancy ord avhandling). Disse strategiene er selvsagt veldig hemmelig og 99% av mennesker har aldri hørt om dem.

Hva Ethereum Code løftene

De har ganske god mengde løfter og garantier til investorer, så la oss alle oppsummere dem.
  • En overskudd på 1500 dollar i 24 timer
  • Garantert inntjening på 10 000 dollar i uken
  • Over 1 million hvert eneste år
  • Cruise til Hawaii
  • Løse gjeld
  • Drømmehjem

Ethereum Code utsatt! Det er virkelig en svindel

Etter å ha lest alle de løftene bør du innse at noe er off her. Og du har rett. De første tegn på en svindel er at alle attester laget av betalte skuespillere. Og vi har faktisk et bevis på det. Se på bildene nedenfor. Denne fyren er fra fiverr.com, hvor du kan kjøpe sine tjenester bare for 5 dollar, og han vil si hva du forteller ham til. Men det er ikke alt. Den Ethereum Coden sier også at det har vært omtalt på forsiden av penger, Forbes og Investor magasinet, men det er en stor løgn. Ikke en eneste nevnt bladet har noen informasjon om dette systemet på deres hjemmeside. Hvilket betyr at skaperne si at bare for å overbevise folk om at det er et flott system. Nå her er en merkelig ting, de hevder å være på forsiden av disse svært kjente og populære magasiner, men da de oppgir at Ethereum Coden programmet er kun for 20 medlemmer, interessant, er det ikke?

Den Ethereum Code - Viktigste tegn på svindel

Det er flere tegn på at dette systemet virkelig er en svindel . Først av alt, disse resultatene er bare latterlig, det er det de er. Så har vi de betalte skuespillere som snakker om hvordan programmet fungerer - veldig troverdig. Men det er ikke alt, systemet vil også du gjøre et utslett avgjørelse “Handle raskt muligheten slippe unna med hvert minutt som går” så ville du ikke tenke på om det er en svindel eller ikke. Og de selv sier at du har ingenting å tape “bare gi en liten investering på 250 dollar for å gjøre en sjanse til å gjøre millioner”. Dette er bare så latterlig! Ikke fall for dette, hvis du ønsker å tjene penger på trading, lære å handle selv. Det er den eneste sikre måten å virkelig gjøre noen inntekter.